stijlgroepen
stijlgroepen
Shihanke Sensei Luc
Shihanke Sensei Luc

Stijlgroep Katana Dō

WAT?

 

Makoto Katana Do of de weg van het zwaard omvat de oude Katana-technieken. Deze stijl werd tot nu toe enkel beoefend door de Yudansha’s (zwarte banden) van de Makoto Budo en Makoto Ryu. De stijl handelt over de oude Samoerai zwaardtechnieken

 

VOOR WIE?

 

Voor iedereen vanaf 14 jaar. Hierbij is ervaring met andere gevechtsporten meegenomen, maar zeker geen must. Katana Do vraagt ook geen grote fysieke inspanningen, maar concentratie, houding en discipline zijn wel van belang.

 

PROGRAMMA?

 

Via progressief opgebouwde leerplannen leer je het zwaard hanteren. In het begin wordt er enkel getraind met de Boken of houten Katana, zodat gewenning langzaam opgebouwd wordt, daarna kan je een Iaito (oefenzwaard) van de club gebruiken. Je kan dus eerst ondervinden of Katana Do iets voor jou is, vooraleer zelf te moeten investeren in een Iaito.

 

INTERESSE?

 

Als je graag wil kennismaken met Katana Do, ben je van harte welkom op ons wekelijkse trainingen op maandag. Wil je eens ondervinden wat Katana Do voor je kan betekenen, schrijf je dan  in voor een gratis kennismakingsles.

 

 wij passen kansentarief toe
wij passen kansentarief toe
Federatie
Federatie
Thuisbasis Dojo
Thuisbasis Dojo
Partnership Tozando France
Partnership Tozando France
Kazuki Sushi
Kazuki Sushi

Makoto Jutsu Do v.z.w. - Kapittelbossen 50 - 2200 Herentals - +32 (0)474 03 61 50 - RPR Turnhout Onr: 0897.225.650

www.makotojutsudo.com - info@makotojutsudo.com