Makoto Jutsu Dō Stijlgroepen

 

 Omdat niet iedereen hetzelfde is  (senioren, junioren) of hetzelfde doel voor ogen heeft (traditionele Jūjutsu , zelfverdediging, zwaardvechten)  splitsen we op in verschillende stijlgroepen.

 

 Makoto - is in Japan zowel een eigennaam (jongensnaam) als een bijvoeglijk naamwoord en betekent “waar, eerlijk, oprecht”. Makoto Jutsu Do kunnen we dus zowel vertalen als “de weg van de oprechte technieken” en als “de weg van de Makoto technieken”, waarbij we dus Makoto als een eigennaam bezien. Daarom voeren we het woord Makoto ook in bij al onze stijlnamen.

 

 Jūjutsu voor volwassenen: Makoto Budō

 

Tijdens deze trainingen leer je jezelf te verdedigen door een aanval af te weren, de tegenstander in bedwang te houden en als het nodig is, een tegenaanval uit te voeren. Je moet niet groot of sterk zijn, maar gebruik maken van de kracht van de tegenstander.

 

Voor dames en heren vanaf 14 jaar tot .....

Lees verder

Jeugd Jūjutsu: Makoto Wakamono

 

Jong geleerd is oud gedaan. Spelenderwijs worden eenvoudige maar doeltreffende technieken aangeleerd. Na enkele weken zie je het zelfvertrouwen van je kind groeien!

 

 

 

Voor jongens en meisjes van 7-14 jaar.

Lees verder

Wil je meer uitdaging? Makoto Katanadō

Deze discipline is gebaseerd op de zwaardtechnieken van de oude samoerai. Lichaam en geest worden één in de uiterst gecontroleerde bewegingen die je maakt met de Katana of Japans samoeraizwaard.

 

 

Voor iedereen vanaf 14 jaar

 

Lees verder

Zelfverdediging op maat: Makoto Ji Ei

 

 

Ji-Ei staat voor zelfverdediging en wordt georganiseerd in de vorm van een cursus voor uiteenlopende belangengroepen. De technieken die onderwezen worden zijn praktische toepassingen uit de  traditionele jūjutsu.

 

 

Voor iedereen vanaf 14 jaar enkel in groepsverband

Lees verder


wij passen kansentarief toe
wij passen kansentarief toe
Federatie
Federatie
Thuisbasis Dojo
Thuisbasis Dojo
Partnership Tozando France
Partnership Tozando France
wij doen mee met de uitpas
wij doen mee met de uitpas

Makoto Jutsu Do v.z.w. - Kapittelbossen 50 - 2200 Herentals - +32 (0)474 03 61 50 - RPR Turnhout Onr: 0897.225.650

www.makotojutsudo.com - info@makotojutsudo.com