stijlgroepen
stijlgroepen
Soke Sensei Juul
Soke Sensei Juul

Stijlgroep Makoto Ji Ei 

 

WAT?

 

Ji Ei is Jūjutsu-zelfverdediging gegeven in de vorm van een praktische cursus of initiatie. Aangezien dit dus kortstondige lessen zijn  ligt de aandacht op het sportieve vlak en het zelfverdedigingsaspect en niet op de Jūtsu (kunst). Uiteraard putten wij hiervoor uit ons gamma van technieken van onze andere stijlgroepen, zonder deze echter bij naam te noemen of te willen perfectioneren.

 

VOOR  WIE?

 

Aangezien deze initiaties of cursussen op maat gegeven worden, gelden ze in principe voor iedereen vanaf 14 jaar. Ze worden enkel aan bepaalde belangengroepen gegeven en niet individueel. Zo richten wij, zowel op vraag als op eigen initiatief, op regelmatige basis cursussen aan scholen, vrouwen, senioren, mindervaliden, sportkampen, bedrijven enz..

 

PROGRAMMA?

 

Het programma is op maat aanpasbaar, naargelang de behoeften en wensen van de cursisten. Een voorbeeld van een programma kan je HIER zien

 

INTERESSE?

  • Indien er een cursus aangekondigd of lopende is, kan je hierop hieronder inschrijven.
  • Indien je zelf een cursus voor je belangengroep wil inrichten met onze hulp, kan je ons hieronder  vrijblijvend contacteren.


wij passen kansentarief toe
wij passen kansentarief toe
Federatie
Federatie
Thuisbasis Dojo
Thuisbasis Dojo
Partnership Tozando France
Partnership Tozando France
wij doen mee met de uitpas
wij doen mee met de uitpas

Makoto Jutsu Do v.z.w. - Kapittelbossen 50 - 2200 Herentals - +32 (0)474 03 61 50 - RPR Turnhout Onr: 0897.225.650

www.makotojutsudo.com - info@makotojutsudo.com