Stijlgroep Makoto Budō

WAT?

 

 Makoto Budo of de weg van de krijger omvat de oude Japanse zelfverdedigingstechnieken. De stijl is zuivere  Jūjutsu. Hiervoor baseren we ons op de kernprincipes van Daito Ryu, Hakko Ryu en de Makoto Ryu Jūjutsu.  Onze technieken zijn aangepast aan onze westerse wereld, zonder echter onze Japanse roots en Oosterse filosofie te verloochenen.

 

 VOOR WIE?

 

Iedereen vanaf  14 jaar is welkom. Hierbij is ervaring met andere gevechtskunsten meegenomen, maar zeker geen must. Budo vraagt geen al te grote fysieke inspanningen, maar concentratie, houding, beweging en discipline zijn wel van belang. Wij werken volledig zonder competitie.

 

 

PROGRAMMA?

 

Via progressief opgebouwde leerplannen leer je jezelf verdedigen door een aanval af te weren, de tegenstander in bedwang te houden en als het nodig is uit te schakelen. Je moet hiervoor niet groot of sterk zijn, maar gebruik maken van de kracht van de tegenstander. Bij ons wordt je direct opgenomen in de groep en door iedereen geholpen. Géén enkele J ūjutsuka is dezelfde en dus is rivaliteit volledig uit den boze. Je wordt gestimuleerd om je eigen individuele parcours opbouwen.

 

INTERESSE?

 

Als je graag wil kennismaken met Budo-J ūjutsu, ben je van harte welkom op ons wekelijks trainingen  op zaterdag en  maandag. Wil je eens graag ondervinden wat Budo-J ūjutsu voor jou kan betekenen, schrijf je dan  in voor een gratis kennismakingsles.

 

stijlgroepen
stijlgroepen
Sensei Bob
Sensei Bob


wij passen kansentarief toe
wij passen kansentarief toe
Federatie
Federatie
Thuisbasis Dojo
Thuisbasis Dojo
Partnership Tozando France
Partnership Tozando France
Kazuki Sushi
Kazuki Sushi

Makoto Jutsu Do v.z.w. - Kapittelbossen 50 - 2200 Herentals - +32 (0)474 03 61 50 - RPR Turnhout Onr: 0897.225.650

www.makotojutsudo.com - info@makotojutsudo.com