stijlgroepen
stijlgroepen
Sensei Veerle & Steven
Sensei Veerle & Steven

Stijlgroep Makoto Wakamono

 

 WAT?

 

    Waka betekent jong en Mono persoon. Wakamono kan dus vertaald worden als jeugd. Makoto Wakamono omvat onze  Jūjutsu kinder- en jeugdwerking. Wakamono onderricht zelfverdediging met als hoofddoel het zelfvertrouwen van je kind te laten groeien. Dit alles volledig competitieloos en op spelenderwijze.

 

VOOR WIE?

 

     Voor alle jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar. De overgang van Wakamono naar Budo hoeft niet strikt op 14 jaar te gebeuren,  maar naargelang het gevoel van het kind.  Tijdelijk kan de jonge Jūjutsuka zowel bij Wakamono als bij Budo komen trainen en bepaalt  op die manier zelf de definitieve overstap. Ieder kind is immers anders en een goed groepsgevoel is belangrijk.

 

PROGRAMMA?

 

    Omdat motorische en geestelijke ontwikkeling nog in volle gang is, is het niet opportuun om dezelfde eisen te stellen als voor de senioren. Het is niet voldoende om “volwassen” technieken wat te versoepelen om tot een volwaardig junior-programma te komen: junioren hebben recht op een eigen aan hun capaciteiten, mogelijkheden en leefwereld gebaseerd leerprogramma.

    Het volledige juniorenprogramma bestaat uit vier leerplannen (aarde, water, vuur en wind). Elk leerplan is vervolgens verdeeld in vier modules. Op deze manier kunnen we een mooie geleidelijke en individuele groei garanderen.

 

KYU GRADEN EN GORDELS

 

    Om het leerproces en groepsgevoel te ondersteunen, worden er elk semester voor iedereen kleine toetsen afgenomen.

Deze geven dan recht op het dragen van een bijkomende aanmoedigingsbadge of een hogere graad, gekenmerkt door nieuwe gekleurde gordel.

 

INTERESSE?

 

Als je graag wil kennismaken met Wakamono-J ūjutsu, is je kind van harte welkom op ons wekelijks trainingen  op zaterdag.Wil je eens graag ondervinden wat Wakamono-Jūjutsu voor jou kind kan betekenen, schrijf je dan  in voor een gratis kennismakingsles.wij passen kansentarief toe
wij passen kansentarief toe
Federatie
Federatie
Thuisbasis Dojo
Thuisbasis Dojo
Partnership Tozando France
Partnership Tozando France
Kazuki Sushi
Kazuki Sushi

Makoto Jutsu Do v.z.w. - Kapittelbossen 50 - 2200 Herentals - +32 (0)474 03 61 50 - RPR Turnhout Onr: 0897.225.650

www.makotojutsudo.com - info@makotojutsudo.com